marime text:

Spargerea de la magazinul de mobila, rezolvata in doar cateva ore. Hotul e unul dintre angajati!

Surpriza de proportii in cazul unei spargeri date miercuri noapte, la un magazin de mobila din Timisoara. Suspectul, care s-a furisat pe un geam, fara stirea paznicilor, cu tot cu seiful in care se aflau 4.000 de lei, este tocmai unul dintre angajatii de acolo.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul suspectat de furt se angajase la magazinul de mobila in urma cu doua luni si probabil de atunci planuia lovitura, chiar daca nu a dat nimic de banuit.

Politistii au vizionat joi dimineata imaginile surprinse de camerele de supraveghere si acolo au vazut ca tanarul de 22 de ani, angajat ca vanzator, a ramas intentionat ultimul, miercuri seara, in magazin. Asta ca sa-si pregateasca terenul si sa-si lase deschis unul dintre geamuri. S-a intors mai tarziu, a furat seiful si apoi s-a dus linistit acasa.

Dimineata s-a intors la serviciu, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar a fost imediat luat in primire de politisti.

Anchetatorii au recuperat apoi si casa de bani, pe care hotul nici macar nu reusise sa o deschida. Acuzat de furt calificat, tanarul risca sa stea pana la 15 ani dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu