marime text:

Spargere ca in filme la un magazin din Mures. Hotii au plecat cu marfa de 5.000 de lei

Cativa indivizi, inca neidentificati, au pradat  miercuri noapte un magazin din localitatea mureseana Murgesti. Chiar daca nu sperau sa gaseasca inauntru cine stie ce comoara, au actionat dupa un plan bine pus la punct, demn de un film cu spargatori. Au facut o gaura in peretele magazinului, cat sa se poata strecura in interior, au taiat cablurile sistemului de alarma si apoi au plecat cu marfa in valoare de peste 5.000 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Prima oara,  hotii si-au incercat norocul cu un perete lateral. Cum nu s-au descurcat, s-au dus in spatele cladirii si au desfacut zidul caramida cu caramida.

Cum nimeni n-a vazut si n-a auzit nimic, spargerea a iesit la iveala abia dimineata, cand proprietarul a venit sa deschida si a gasit magazinul intors pe dos.

Politistii au luat amprente si au strans mai multe probe din magazin, dar localnicii se indoiesc ca ii vor prinde curand pe hoti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu