marime text:

Spanzurata pe alee - imagini horror pe muntele Tampa!

Descoperire socanta pe muntele Tampa din Brasov. Un barbat care se plimba pe o alee, a gasit trupul unei femei spanzurate. Victima, in varsta de 58 de ani, disparuse de acasa de 2 zile si fiul ei ii anuntase lipsa la politie. Se temea de o nenorocire.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Va rog iertati-ma, dar nu vroiam sa suferiti!...cheile de la apartament le gasiti in fata blocului langa un copac" sunt ultimele cuvinte ale femeii, lasate intr-un billet de adio scris in urma cu 2 zile. Sotul ei a gasit biletul in usa, apoi intr-un suflet s-a dus in fata blocului unde a gasit cheile. A presimtit ca femeia nu se va mai intoarce niciodata. In zadar au cautat-o politistii, abia astazi, trupul i-a fost gasit in centrul orasului, de un trecator. Femeia suferea de o puternica depresie, dar nimeni nu stie de la ce i se tragea.

Desi nimeni nu intelege ce a doborat-o pe femeie, cu totii se asteptau la ce e mai rau. De cativa ani suferea de o depresie severa si nimeni n-a stiut cum s-o ajute. Vecinii spun ca era tare retrasa si slabise foarte mult.

Barbatul care a gasit-o spanzurata s-a speriat de moarte si nu a stiut cum sa anunte mai repede politia.

Femeia nu avea probleme financiare si nici alte necazuri in familie. Va lua cu ea in mormant motivele nefericirii sale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu