marime text:

Spaniol venit la "cules" in Romania - a vizitat Patriarhia si a furat un mobil! VIDEO

Un om de afaceri spaniol cu o buna situatie materiala, dupa cum insusi declara, s-a transformat totusi in Romania din simplu turist in suspect de furt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De cateva zile, proprietarul unui magazin de langa Mitropolie a cam lasat afacerile deoparte si a facut pe detectivul. A constatat ca i-a disparut telefonul, un aparat scump, si a tot vizionat cap-coada inregistrarile camerelor de supraveghere. Imaginile au tradat vinovatul: un turist spaniol venit la noi impreuna cu sotia si fiica.

Pentru turistul spaniol, vizita la Patriarhie pare sa nu fi fost de bun augur. In loc sa aiba ganduri curate, mintea lui a fost intuneacata, iar barbatul s-a transformat intr-un pungas de doi bani

Putin a lipsit ca Emanuel, patron al unei firme de contructii si om instarit dupa cum el insusi spune, sa ajunga intr-o inchisoare romaneasca. Pus in fata dovezilor, a recunoscut furtul.

Patronul roman si-a recuperat telefonul, iar omul de afaceri spaniol a scapat de o ancheta a politiei ce i-ar fi putut amana intoarcerea acasa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu