marime text:

Sange in casnicia unui cuplu din Neamt - EL a invinetit-o, EA l-a injunghiat mortal

"Atacul e cea mai buna aparare", s-a gandit o femeie din judetul Neamt, care a ajuns sa-si omoare sotul, intr-o incaierare. Desi erau amandoi tineri si abia pornisera impreuna prin viata, se certau din orice si de cele mai multe ori, pentru ea, discutia se termina prost. Si acum, barbatul a apucat sa o invineteasca, inainte ca lucurile sa se intoarca impotriva lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De o bucata de vreme, cei doi tineri nu se mai intelegeau deloc. Barbatul ii reprosa mereu sotiei ca nu e o gospodina in toata regula si nu face nimic pe placul lui. Acum s-a infuriat atat de tare, incat a ridicat mana asupra ei si a snopit-o in bataie.

Chiar daca a lovit-o de mai multe ori, barbatul nu se tinea prea bine pe picioare. Era ametit de bautura si probabil de aceea a apucat femeia sa-i smulga din mana cutitul. Si-a dat seama insa ca asta il va scoate din minti si n-a vazut o alta iesire decat sa il atace ea pe el.

Cand si-a dat seama ce a facut , tanara a chemat in ajutor o vecina. Oricum, toti cei din jur auzisera scandalul, dar nu a indraznit nimeni sa intervina. Era o scena care se repeta des in casa celor doi.

Cand a ajuns acolo salvarea, medicii n-au putut face prea multe pentru barbat. Imediat dupa ce s-a stins, politistii au retinut-o pe sotia lui, pentru omor. Pe parcursul cercetarilor, se va stabili daca a fost sau nu in legitima aparare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu