marime text:

Sotia unui om de afaceri din Capitala, amenintata cu pistolul si rapita! Vezi ce a salvat-o

Un barbat care nici macar nu s-a chinuit sa-si ascunda fata, a vrut sa o rapeasca pe sotia unui om de afaceri din Capitala. I-a pus pistolul la tampla si i-a ordonat sa porneasca masina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Planul ar fi reusit, daca ostatica nu spunea ca este in pragul lesinului.

Femeia venise la un salon sa isi aranjeze parul pentru petrecerea de botez a celor doi copii ai sai programata sambata. In momentul in care a iesit din salon, a urcat la volanul unei masini scumpe si cand sa plece, s-a trezit cu un individ pe bancheta din spate.

Barbatul  i-a cerut sa il duca in cartierul Rahova. Femeia s-a conformat, dar dupa cateva sute de metri i-a spus rapitorului ca i s-a facut rau si ca il roaga sa o lase libera, dar daca vrea poate sa ii ia masina.

Reactia agresorului a fost una surprinzatoare: s-a speriat si a disparut fara urma. Dupa ce si-a mai revenit, victima si-a alertat sotul.

Ofical, politistii sustin ca nu au inregistrat nicio reclamatie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu