marime text:

Soferul care a omorat doi oameni si apoi a dat foc masinii a fost prins!

Soferul dubei implicate luni intr-un accident soldat cu doi morti, in judetul Neamt, a fost retinut la Targu-Jiu, in Gorj. Va fi dus la Roman, unde va fi audiat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii legii au aflat deja ca, dupa ce s-a ciocnit cu motoscuterul pe care erau victimele, barbatul a dat foc ambelor vehicule. Asta desi sub masina lui se afla unul dintre raniti, despre care nici nu stia in acel moment daca murise sau nu.

Soferul dubei a fost retinut in momentul in care a venit sa-si vada mama, care vinde legume in Piata Mica din Targu-Jiu. Oamenii legii, ajutati si de serviciile speciale, stiau ca e in oras si supravegheau deja zona. Barbatul de 25 de ani n-a opus rezistenta.

Cei doi pasageri care erau cu el in masina atunci cand s-a produs accidentul au fost si ei audiati marti. Primul, de 17 ani, a fost prins luni si deja eliberat. Al doilea, de 21 de ani, s-a predat luni noapte si acum asteapta sa vada daca va fi arestat, pentru stergea urmelor accidentului.

Tinerii sustin varianta politistilor, conform careia soferul a aprins vehicolele. Nu se stie insa daca nu cumva a vrut ca nici cadavrul de sub masina sa nu poata fi identificat. Este posibil ca pe a doua victima, aflata la cativa metri distanta, pe camp, sa nu o fi vazut, din cauza intunericului.

Oricum, soferul este cercetat pentru ucidere din culpa, cu circumstante agravante.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu