marime text:

Soferul autocarului implicat in accidentul ingrozitor din Ungaria conducea de opt ore

Ancheta se anunta cat se poate de intortocheata, in cazul sinistrului accident din Ungaria, in care cinci romani au murit si alti 27 au fost raniti.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce agentii maghiari spun ca soferul roman al autocarului ar fi de vina, reprezentantii ATLASSIB il considera responsabil pe conducatorul sloven cu care s-a ciocnit. Al nostru era de aproximativ opt ore la volan, in acea clipa.

Dincolo de ipotezele de lucru, stau dramele pasagerilor care n-au mai ajuns la destinatie. 

Una dintre victimele acestui groaznic accident este Maria Bulzan, fosta secretara la un liceu din Arad. Avea 57 de ani si se ducea impreuna cu o prietena la fiica celei din urma, care muncea in Spania. Stateau pe al treilea rand de scaune, in spatele soferului. Doar prietena Mariei a supravietuit.

O soarta crunta a avut si unul dintre soferii autocarului. Dorin Iusanu, fost politist, conducea astfel de vehicule dupa ce iesise la pensie. Ultima oara a fost acasa duminica, iar luni a si plecat in cursa.

Reprezentantii ATLASSIB afirma ca soferul roman care conducea autocarul in momentul dezastrului se urcase la volan dupa 30 de ore de odihna - exclus sa fi fost obosit. Conducea de aproape 8 ore, un interval obisnuit pentru cineva care munceste pe curse internationale.

Roxana, o tanara pasagere de 28 de ani, a primit inca o sansa la viata. Mergea in Spania, la fratele ei, in vacanta. Dormea in clipa impactului.

Reprezentantii firmei care detine autocarul sustin, intr-un comunicat, ca raportul delegatului pe care l-au trimis in Ungaria si care a facut masuratori arata ca soferul camionului sloven ar fi, de fapt, cel vinovat. Marti, politistii maghiari spuneau exact pe dos: cel mai probabil, autocarul romanesc a intrat pe contrasens. Inca se fac expertizari, masuratori si se verifica autovehiculele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu