marime text:

Sofer prins pe A1 conducand cu 186 km/h! Are Mercedes, dar n-are RCA! VEZI VIDEO

Un bucurestean a fost depistat de politistii rutieri, pe A1, in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 186 km/ora, el fiind una dintre cele 33 de persoane sanctionate pentru nerespectarea vitezei legale, informeaza, miercuri, Politia Romana.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei 33 de soferi au fost depistati de politisti, in doar trei ore, conducand pe Autostrada A1, cu o viteza peste limita legala.

In urma actiunii desfasurate, au fost sanctionati 45 de conducatori auto pentru nerespectarea normelor rutiere, dintre care 33 pentru nerespectarea regimul legal de viteza, valoarea sanctiunilor aplicate fiind de 10.844 de lei.

Unul dintre ei este E. Eduard, de 43 ani, din municipiul Bucuresti, care conducea un autoturism inmatriculat in Marea Britanie, la km. 49, cu viteza de 186 km/ora, iar la km. 56 cu viteza de 157 km/ora.

Totodata, in urma controlului efectuat la km. 73, s-a constatat ca pentru acest autoturism nu era achitata asigurarea de raspundere civila obligatorie, astfel ca permisul de conducere si certificatul de inmatriculare au fost retinute, iar soferul a fost amendat cu 2.871 lei.

Pentru exces de viteza au mai fost retinute trei permise de conducere si au fost retrase patru certificate de inmatriculare.

Actiunea de control a avut loc, marti, intre orele 12.00 - 15.00, la ea participand politisti ai Biroului de Politie A1 din cadrul Sectiei de Politie Autostrazi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu