marime text:

SOCANT: Bona si copilul spulberati pe trecere de un tanar fara carnet! VIDEO

Intimplare bulversanta la Iasi, unde doar Cerul si o bona prevazatoare au facut ca un copilas de doi ani sa ramana printre noi. Caruciorul in care se afla baietelul a fost spulberat de un tanar care s-a urcat fara carnet la volanul unei masini furate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bona a traversat regulamentar pe la trecere. Din imagini se vede cum soferul unui autobuz care vine pe prima banda incetineste si ii da prioritate. Din pacate de pe a doua banda vine in viteaza o masina mica. Cel de la volan realizeaza tarziu ce se intimpla, incearca in ultima secunda sa franze dar o loveste in plin. In urma impactului, caruciorul in care se afla un baietel se rastoarna.

Iresponsabil pina la capat cel care a izbit-o pe doica nu isi asuma fapta si fuge de la fata locului. In urma lui martorii se reped sa o ajute pe femeia in varsta de 60 de ani.

Oamenii au ridicat caruciorul si au vazut ca baietelul de doi ani este teafar. Copilul a avut noroc pentru ca era prins in centuri.

Cel care i-a bagat in spital este minor. Culmea este ca politistii il cautau pentru ca a furat masina din Falticeni acum 3 zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu