marime text:

SOC la Bacau - Tolea a ajuns la sectie, dupa ce l-a umplut de sange pe Tatarusanu!

Numele lui Tolea Ciumac apare intr-un nou scandal cu batai si vizita la sectie. In Bacau, acolo unde s-a dus sa participe la Campionatul National de lupte greco-romane, Tolea a dat nas in nas cu un om de afaceri, care il acuza ca i-a furat bijuterii cu diamante si ceasuri in valoare de 320 de mii de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Catalin Tatarusanu, un om de afaceri stabilit in Irlanda, este cel care il acuza pe Tolea ca la inceputul anului i-a furat o mica avere. Omul sustine ca a depus plangere pentru furt insa pana acum, nu i s-a facut dreptate. Astazi, Tolea i-ar fi dat intalnire chiar in sala in care era concurent la campionatul national de lupte greco-romane.

In urma meciului, in afara concursului, ambii s-au ales cu lovituri la fata. Si apoi cu o amenda de o mie de lei pentru tulburarea linistitii publice.

Tolea a refuzat sa comenteze noile acuzatii, de furt, care ii se aduc.

Conflictele de acest fel nu ii sunt straine lui Tolea Ciumac - a participat la cele mai sangeroase conflicte dintre interlopii brasoveni.  Pentru un astfel de scandal, care s-a incheiat cu focuri de arma, masini incediate si mai multi raniti, Tolea a fost condamnat la patru ani de inchisoare in martie 2009.

A stat incarcerat doar un an pentru ca instanta i-a luat in considerare alti doi pe care si i-a petrecut intr-un penitenciar din Spania pentru furt.

Ultima oara a ajuns din nou in atentia autoritatilor in februarie cand a fost retinut in baza unui mandat european emis de autoritatile spaniole pentru ca ar fi batut un detinut in inchisoarea lor. Pentru aceasta fapta ar putea fi extradat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu