marime text:

SOC: a descoperit un CADAVRU intr-o toaleta publica!

Descoperire macabra intr-o toaleta publica din centrul orasului Timisoara. Un barbat de 58 de ani a fost gasit marti dimineata fara suflare de un trecator. Omul a inlemnit cand l-a vazut prabusit si a sunat imediat la 112.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a fost gasit de politisti intr-o pozitie nefireasca. Cel mai probabil i s-a facut rau in toaleta si a zacut acolo mai mult timp pana cand si-a dat sufletul. Oricum, in momentul in care a fost gasit era mort de ore bune.

Politistii incearca sa afle daca pe trupul barbatului sunt urme de violenta. Pentru a afla cu certitudine ce anume i-a adus moartea, au cerut sa i se faca autopsia. De-abia dupa ce medicii legisti vor da un verdict in acest caz, politistii vor putea inchide dosarul.

Asupra barbatului anchetatorii au gasit actele de identitate si au descoperit ca barbatul are o fiica. Ea a fost deja anuntata de politisti despre tragedie si urmeaza sa mearga la Institutul de Medicina Legala pentru a-si identifica tatal.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu