marime text:

Sinucidere sau accident? Un barbat a sfarsit groaznic, dupa ce a fost lovit din plin de un TIR

Imprudenta n-are limita de varsta, desi am crede ca oamenii trecuti prin viata sunt ceva mai chibzuiti. O dovedeste sfarsitul unui barbat de 59 de ani, din Dolj, care a tinut luni noapte sa traverseze o sosea pe unde-a vrut el.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.L-a lovit in plin un autotren, al carui sofer n-a putut sa-l evite, desi a franat violent. Cel de la volan sustine ca pietonul n-a reactionat in niciun fel atunci cand l-a claxonat.

In apropiere de casa, in comuna Bradesti, barbatul de 59 de ani a incercat sa traverseze prin loc nemarcat Drumul European 70.

Soferul TIR-ului a franat cu toata puterea, lasand urme pe asfalt de la 20 de metri distanta. Ba chiar, sustine el, l-a claxonat pe pieton, insa acesta parca nu l-ar fi auzit.

Victima locuia cu tatal sau de cand s-a despartit de sotie. Cunoscutii spun ca e posibil sa fi fost baut si sa se fi aruncat in fata TIR-ului. Soferul este acum cercetat pentru ucidere din culpa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu