marime text:

Sinucidere sau crima? Un barbat gasit intr-o balta de sange in cimitir!

Singurul care poate spune ce s-a petrecut aseara, intr-un cimitir de linga Baia Mare, e vinatorul de 65 de ani, gasit acolo impuscat. Omul avea o rana grava la git, iar linga el erau arma si gloantele cu care tocmai se intorsese de la o partida de vinatoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe barbatul de 65 de ani, l-a gasit, abia respirind si plin de sange, chiar sotia sa. Omul era prabusit la cateva sute de metri de casa lor, in cimitir. O echipa medicala de prim-ajutor a facut apoi tot posibilul sa-l tina in viata, pina la spital, unde medicii il asteptau cu sala de operatii pregatita.

De la sotia ranitului, anchetatorii au aflat ca sotii nici n-au apucat sa vorbeasca, dupa intoarcerea lui de la vinatoare. A salutat-o grabit si a plecat, iar dupa citeva minute, femeia a auzit impuscatura. Oricit au incercat, vecinii n-au putut gasi o explicatie pentru cele intimplate.

Barbatul, tata a doi copii casatoriti la randul lor, este vanator de aproape 30 de ani si niciunul dintre colegi nu-si aminteste sa-l fi vazut tulburat in ultima vreme.

Momentan, politistii inclina sa creada ca e vorba de o tentativa de suicid, dar nu o exclud nici pe cea de omor. Marturia victimei poate confirma sau schimba cursul anchetei incepute.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu