marime text:

SINISTRU - si-a provocat singura nasterea si si-a aruncat la CAINI copilul

In loc sa-i fie mama, o femeie din judetul Botosani este acuzata ca s-a transformat in calaul pruncului ei abia nascut. Tanara de 30 de ani a ajuns la spital cu hemoragie mare, iar medicii si-au dat seama imediat ca a adus pe lume un copil.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Belusul este insa si acum de negasit, dupa ce politistii l-au cautat peste tot.

Medicii care au tratat-o pe femeie au stabilit ca era insarcinata in 7 luni cand si-a provocat singura nasterea. A incercat sa ascunda tot, dar i s-a facut rau si cineva din familie a chemat salvarea. La spital, tanara a declarat ca s-ar fi speriat cand a vazut ca fetita e moarta si ca sa nu afle sotul ei ce s-a intamplat a incercat sa scape de ea.

Declaratiile ei sunt din acest punct contradictorii. Dupa ce s-a stabilit ca pruncul nu e in hazna, le-a spus politistilor ba ca l-a ingropat in camp, ba ca l-ar fi aruncat la caini. Ca sa dezlege misterul, oamenii legii scotocesc acum fiecare centimetru din preajma casei, dar si imprejurimile.

Daca se va dovedi ca si-a ucis copilul, femeia risca 7 ani de inchisoare
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu