marime text:

Singura masina a politiei din Sadova, pradata de hoti!

Singura masina de interventie cu care este dotata Politia Sadova-Dolj a fost pradata, in noaptea de luni spre marti, hotii furand numerele de inmatriculare ale autovehiculului, agentii din localitate fiind obligati sa apeleze la colegii din comunele invecinate sau la masinile propii in caz de nevoie.
Singura masina a politiei din Sadova, pradata de hoti!

Un echipaj de patrulare a Postului de Politie din comuna doljeana Sadova au sesizat, in noaptea de luni spre marti, ca singura masina cu care este dotata unitatea a ramas fara numere de inmatriculare, dupa ce acestea au fost sustrase.

"Masina era parcata in afara postului de Politie. Un echipaj de patrulare a sesizat disparitia numerelor de inmatriculare. intr-adevar, este singura masina din dotarea postului de Politie", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie a Judetului (IPJ) Dolj, agent Amelia Caprarin.

Potrivit sursei citate, masina de interventie este parcata in incinta postului de Politie din Sadova, agentii fiind nevoiti sa isi desfasoare activitatea prin "activitati pedestre".

"In cazul in care este nevoie de o interventie, vor anunta posturile de Politie invecinate, Politia oraseneasca si vor apela chiar la masinile personale, pana ce aceasta situatie se va rezolva", a mai spus agentul Amelia Caprarin.

Politistii din orasul Bechet au preluat ancheta, urmand a face cercetari pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul si cine a sustras numerele de inmatriculare ale masinii de Politie din Sadova.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu