marime text:

Sile Pietroi si clanul sau, acuzati ca au devastat o cafenea din Capitala

Aproximativ 20 de membri ai clanului lui Sile Pietroi au spart, joi dupa-amiaza, o cafenea din complexul Alba din Sectorul 3 al Capitalei, unde au distrus o scara si termopanele localului, in urma unui conflict legat de un document imobiliar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Patronul localului, Aurelian Silviu Iovan, a spus ca, in jurul orei 16.30, Vasile Fierbantu, zis Sile Pietroi, a venit la complexul Alba din strada Liviu Rebreanu, unde detine un spatiu comercial, impreuna cu aproximativ 20 de persoane. Acestia au mers la cafeneaua aflata deasupra curtii interioare a complexului, avand asupra lor flexuri, baroase si alte unelte, cu scopul de a darama scara ce duce la local si de a scoate termopanele, sustine patronul.
 
Conflictul ar fi pornit de la dreptul de proprietate asupra curtii interioare, care potrivit actelor cadastrale nu ar fi in proprietatea nimanui, fiind cota indiviza, a mai povestit Iovan. Sile Pietroi, insa, ar fi aratat un act de proprietate al suprafetei de teren si i-a cerut lui Iovan sa darame scara si sa-si inchida cafeneaua.
 
Cei 20 de membri ai clanului au blocat usa cafenelei, l-au amenintat pe patron si i-au adresat acestuia injurii, a mai spus Iovan.
 
La fata locului au fost chemate echipaje ale Sectiei 23 Politie, care insa, a susţinut patronul localului, nu ar fi reactionat corespunzator situatiei si "ar fi discutat cu Sile Pietroi in timp ce oamenii sai distrugeau cafeneaua". Mai mult, a spus Iovan, oamenii legii ar fi legitimat maximum doua persoane din respectivul grup, cerandu-i buletinul si patronului localului.
 
Iovan a precizat ca unul dintre apropiatii lui Pietroi, care a participat la distrugerea cafenelei, este dat in urmarire generala.
Dupa ce politistii au plecat, Iovan a chemat a doua oara politia, la fata locului venind un echipaj de politisti judiciari care au constatat pagubele.
 
Patronul sustine ca situatia "nu ar fi fost tratata corespunzator de oamenii legii" si a precizat ca, vineri dimineata, va depune plangere penala in acest caz.
 
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat, joi seara, pentru MEDIAFAX, ca Vasile Fierbantu, zis Sile Pietroi, a depus plangere la Sectia 23 Politie, in urma conflictului cu patronul cafenelei din complexul Alba.
 
Sile Pietroi le-a spus politistilor ca a avut o altercatie cu Aurelian Iovan, din cauza unei curti interioare pe care cel dintai ar detine-o. Plangerea lui Sile Pietroi a fost inregistrata la Sectia 23 Politie, a precizat Ciocan.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu