marime text:

Si-au mai pus cate un rezervor la masini, ca sa transporte alcool de contrabanda!

La capitolul bani castigati fara munca, doi tineri din Satu Mare ar putea fi premiati. Cei doi si-au modificat masinile si au mai adaugat un rezervor, in care transportau alcool de contrabanda.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi prieteni de 21 de ani s-au gandit ca masinile lor vechi le pot fi de mare folos, daca mai adauga un rezervor. Nu sa prinda putere, ci sa transporte palinca fara taxe, pe care sa o vanda pe piata neagra.

Politistii au intrat pe fir dupa ce o persoana din anturajul lor le-ar fi soptit cateva lucruri despre masinile modificate si i-au oprit in trafic. Unul dintre tineri a reusit sa fuga si este si acum cautat. Si-a abandonat insa masina, de unde oamenii legii au scos 125 de litri de alcool.

Celalat insa a ramas sa dea explicatii. In rezervoul lui artificial erau 245 de litri de palinca. Daca ar fi reusit sa plaseze alcoolul, ar fi castigat astfel peste 5.000 de lei.

Oamenii legii trebuie sa afle acum unde au facut cei doi barbati modificarile la masini, dar si de unde provine alcoolul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu