marime text:

Si-a violat mama, pentru ca nu mai facuse sex cu o femeie de 2 ani!

Numai fiu nu se mai poate numi un barbat de 32 de ani, din judetul Iasi, care a supus-o la cele mai crunte chinuri pe cea care l-a adus pe lume. Femeia de 57 de ani a fost batuta si violata, in timp ce ii cerea indurare baiatului sau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nimic nu l-a oprit insa pe agresor, iar cand frate lui l-a luat la rost, a fost si el batut. 

In fata anchetatorilor, barbatul a venit cu o justificare incredibila pentru cele intamplate: nu mai intretinuse relatii intime cu nici o femeie in ultimii doi ani si nu a putut sa-si mai tina poftele in frau. Cand a sarit pe mama sa, era baut si s-a enervat pentru ca femeia nu ii gasea buletinul. A inceput sa o loveasca ma  intai cu un vatrai.

Speriati, un frate mai mic de-al sau si un consatean cu care se cinstise pana atunci au iesit din casa, in loc sa-l potoleasca. In urma lor, tnarul si-a batut crunt mama si apoi a si batjocorit-o. Victima i-a povestit totul sotului sau, dupa cateva zile, si omul s-a dus direct la Politie.

Arestat pentru 29 de zile, barbatul isi asteapta acum judecata si ar putea primi chiar si 15 ani de inchisoare, departe de orice femeie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu