marime text:

Si-a violat fosta sotie, de care divortase in urma cu 3 ani!

Divortul s-a dovedit un cosmar mai negru decat casnicia, pentru o femeie de 37 de ani, din judetul Neamt, pe care fostul sot a violat-o acum. Desi s-au despartit de trei ani, cei doi continuau sa locuiasca sub acelasi acoperis, iar barbatul isi teroriza permanent atat fosta nevasta, cat si cei patru copii pe care ii au impreuna.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii spun barbatul si-a planuit atacul. A intrerupt curentul electric in casa si cand femeia a coborat la parter sa vada ce se intampla, s-a napustit asupra ei cu pumnii si picioarele si a sechestrat-o in baie.

Toti copiii lor au pana in 14 ani si erau la etaj, unde de la divortul parintilor, locuiesc impreuna cu mama lor. Au auzit tipete si zgomote de jos, dar invatati cu scandalurile pe care tatal le facea mereu, nu au draznit sa intervina.

Nestingherit, barbatul si-a imobilizat fosta nevasta si dupa ce a violat-o, a amenintat ca o omoara daca sufla cuiva vreo vorba. Dimineata insa, femeia si-a luat inima in dinti si a mers la politie, unde a povestit tot chinul pe care l-a indurat.

Cand au vazut-o plina de lovituri, oamenii legii au dus-o  la spital. L-au retinut apoi pe fostul ei sot, iar magistratii au decis sa-l aresteze pentru 29 de zile. Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca ani grei de puscarie si asa poate familia lui isi va gasi linistea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu