marime text:

Un tata care si-a violat fiica de 4 ani a scapat de inchisoare, pretinzand ca sufera de SEXSOMNIE!

Un tribunal belgian l-a achitat pe un tata care si-a violat fetita in varsta de 4 ani, pe motiv ca inculpatul sufera de sexsomnie, o versiune a somnambulismului. De-a lungul vremii, mai multi violatori au scapat de pedeapsa, convingandu-i pe psihiatri ca sufera de aceasta boala.  
Un tata care si-a violat fiica de 4 ani a scapat de inchisoare, pretinzand ca sufera de SEXSOMNIE!
Nu am realizat ce fac”, a spus tatal divortat, in varsta de 30 de ani, cand bunica fetitei, ingrozita de ce a auzit de la aceasta, l-a dat pe mana politiei. Barbatul, care bause cu niste prieteni inainte de a merge la culcare in aceeasi camera cu fetita lui, nu s-a oprit decat cand acesta a inceput sa tipe: “Tati, tati, sunt eu!”.
 
La tribunal, tatal copilei i-a spus judecatorului ca este profund rusinat de ceea ce a facut si a dat urmatoarea explicatie: “Sufar de sexsomnie, aceasta este versiunea sexuala a somnambulismului”. Iar avocatul sau a completat: “Clientul meu facea deseori sex cu sotia sa, mama fetitei, in somn. El are de multa vreme tulburari de somn”.
 
Un psihiatru a confirmat existenta sexsomniei, boala identificata pentru prima data in 1996: “Sunt oameni care umbla in somn, sunt oameni care mananca prajituri in somn sau iau diverse chestii din frigider si sunt cativa care fac sex in somn”.
 
Sexsomnia, numita si sex in somn, este clasificata in literatura de specialitate drept o tulburare de somn caracterizata de o miscare non-rapida a ochilor (N-REM). De-a lungul timpului, au mai existat cazuri de violatori care au scapat de pedeapsa in sala de judecata, dupa ce au invocat si dovedit, cu ajutorul psihiatrilor, ca sufera de sexsomnie. Ultimul caz a avut loc in Marea Britanie, nu mai tarziu de anul trecut.
 
Mama fetitei este, insa, socata de verdictul dat de tribunalul orasului Mons: “Da unda verde tuturor pedofililor si violatorilor sa scape de pedeapsa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu