marime text:

Si-a umplut buzunarele cu bani, apoi a incercat sa duca de nas politia cu un furt inscenat

Un tanar din Onesti a incercat sa insceneze furtul a 22 de tone de inox, dar si-a cusut povestea cu ata alba si nu l-a crezut nimeni. Cand au intrat pe fir si politistii, tanarul de 26 de ani nu a mai avut scapare si planul lui de a se imbogati peste noapte s-a ruinat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul, sofer de TIR, a incarcat cele 22 de tone de inox la Navodari si urma sa duca marfa in Germania. Odata ajuns la Brasov insa, a vandut totul unei societati de colectare deseurilor si cu buzunarele doldora de bani, s-a dus sa se planga la politie ca a fost furat.

A ales, pentru reclamatie, o sectie din Sibiu si le-a povestit ofiterilor de acolo ca, pe drum, TIR-ul i s-a stricat. A oprit intr-o parcare si a plecat sa cumpere piesa defecta. In tot acest timp, chipurile, hotii i-ar fi devastat masina si i-ar fi furat cele 22 de tone de inox.

Dar politistii si-au dat seama ca era o cantitate prea mare, care nu putea fi furata intr-un interval atat de scurt de timp. L-au luat pe sofer la bani marunti si, in cele din urma, acesta a recunoscut ca inscenase totul.

Oamenii legii banuiesc ca tanarul face parte dintr-o retea care se ocupa cu astfel de escrocherii. De altfel, la Bacau mai este cercetat si in alte dosare penale pentru evaziune fiscala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu