marime text:

Si-a ucis sotia si a vrut sa scape basma curata! A aranjat-o frumos in sicriu si a anuntat ca a murit subit

Dupa zece ani de casnicie, un barbat de 53 de ani din Botosani si-a omorat in bataie consoarta. Dupa crima, omul a incercat sa-si ingroape nevasta ca si cum femeia s-ar fi stins de moarte buna.
Si-a ucis sotia si a vrut sa scape basma curata! A aranjat-o frumos in sicriu si a anuntat ca a murit subit

Adevarul a iesit insa la iveala cand rudele au vazut urmele de lovituri.

Cei din familie sunt in stare de soc dupa moartea cruda a femeii. Nu-si pot imagina cum s-a ajuns la crima intre doi oameni pe care ii stiau linistiti si fericiti. Nu i-au vazut niciodata certandu-se.

Barbatul a incercat sa se apere si a spus ca era baut atunci cand si-a atacat sotia. Au avut o disputa banala, dar omul si-a iesit din minti. A pus mana pe un par si a snopit-o in bataie pe femeie.

Dupa crima si-a pregatit nevasta de inmormantare. A imbracat-o si a pus-o in sicriu, iar apoi si-a instiintat rudele ca femeia murise.

Cei din familie au vrut sa-i schimbe imbracamintea si au inmarmurit cand au vazut-o pe femeie plina de rani. Au chemat medicul de familie, iar in fata tabloului de groaza omul a anuntat imedita Politia. Ulterior, necropsia a arat limpede ca victima a avut parte de o moarte violenta.

Sotul agresor a fost retinut pentru omor si risca sa stea 25 de ani in puscarie. 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu