marime text:

Si-a strans nevasta de gat, convins ca il insala, iar apoi s-a sinucis!

Moartea a coborat marti noapte in gospodaria unor oameni din Sacele, in judetul Brasov. Capul familiei traia de multa vreme cu gandul ca sotia lui il insala si vedea semne ale infidelitatii ei peste tot, fara sa-si dea seama ca sunt rodul imaginatiei lui bolnave.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marti noapte a stans-o de gat, incercand sa smulga de la ea o marturisire care nu avea de unde sa vina, de vreme ce femeia nu calcase stramb. Dupa ce a lasat-o fara suflare, si-a considerat indeplinita menirea pe aceasta lume si s-a omorat.

Dintotdeauna, barbatul a fost gelos, spun vecinii sai si fara vreun motiv intemieat, isi batea crunt nevasta. In ultima vreme, femeia a incercat sa gaseasca impacare si alinare la biserica. Frecventa slujbele congregatiei penticostale si a vrut sa-si conduca si sotul pe calea credintei si a rugaciunii. Dar n-a reusit decat sa-i starneasca si mai mult suspiciunea si banuielile.

Convins ca nevasta lui are o relatie, iar biserica este doar "paravanul", barbatul a decis sa puna punct intr-un mod ingrozitor - sfarsind viata femeii, dar si pe a lui.

Luni seara, cei doi soti au fost la ultima slujba la biserica, dar in sufletul si mintea barbatului n-a fost loc de rugaciune si semerenie. Nu s-a gandit decat cum sa incheie odata acest cosmar, care il chinuia de mult.

Nici vorba sa fi fost vreo samanta de adevar in banuielile barbatului, spun toti cei care au cunoscut-o pe femeie. Isi vedea de casa si familie, dar sotul ei n-avea ochi pentru asta.

In urma celor doi soti, ramane singura pe lume o fata de 18 ani. Au mai avut un baiat care a murit, nu demult, de leucemie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu