marime text:

TERIFIANT - A infipt cutitul in iubita, a sarutat-o si a asteptat langa cadavru sa fie luat de politie

Iubirea pasionala pe care un barbat din judetul Harghita i-a jurat-o unei femei de 36 de ani s-a topit intr-o balta de sange. Vineri dimineata a atacat-o in plina strada si i-a luat zilele in doar cateva clipe. Cand au ajuns politistii acolo tinea inca in mana cutitul de bucatarie pe care il purtase la el in ultimele zile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Crima s-a intamplat in mijlocul localitatii Sarmas. Femeia mergea la munca, la un restaurant din apropiere, cand iubitul ei a urmarit-o cu mintile otravite de ideea ca ea avea de gand sa-l paraseasca.

Nu era nimeni in apropiere cand a atacat-o, asa ca nimeni nu a putut interveni.

Cand au pus mana pe el, anchetatorii au aflat ca purta la el de trei zile cutitul ascuns intr-o cizma si o pandea pe femeie la fiecare pas. Culmea e ca sora individului stia acest lucru, insa nu a spus nimanui nimic pentru ca nu credea ca se va ajunge la crima. 

Chiar si mai socant este ca barbatul a chemat singur polita dupa atac. A sarutat-o pe femeie si a asteptat linistit sa fie retinut.

Maria avea trei copii dintr-o casnicie anterioara si in ultimele luni a incercat sa-si refaca viata langa acest barbat. N-a mers insa si si-a dat seama ca trebuie sa-l paraseasca. Atunci a inceput cosmarul ei de care stiau toate rudele.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu