marime text:

Si-a ucis cu sange rece fosta iubita, pentru ca l-a parasit, dupa o relatie de 7 ani!

Crima sangeroasa in judetul Suceava, unde un barbat de 61 de ani si-a ucis cu sange rece fosta iubita, chiar in casa unor prieteni de-ai lor. Nu accepta gandul ca ar putea fi a altui barbat, dupa ce abia il parasise pe el, la finalul unei relatii de 7 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia de 52 de ani nici n-a inteles ce i se intimpla. Barbatul a atacat-o fulgerator si i-a facut o rana mortala la gat. Mai intai, le ceruse celor doi prieteni comuni, la care victima era in vizita, sa-l lase sa o vada.

Oamenii nu si-au imaginat vreo secunda ce avea sa urmeze, in camera in care fostii parteneri au ramas singuri. Asta desi tot satul stia cat de furios era omul, dupa ce femeia il parasise si plecase la munca in Spania. Acum, ea a revenit acasa doar pentru cateva zile si urma sa plece iar, dar cutitul lui a oprit-o pentu totdeauna.

Ingroziti de drama petrecuta in casa lor, prietenii celor doi fosti parteneri au chemat in zadar Salvarea, dupa ce l-au lasat pe barbat sa stea de vorba cu femeia.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu