marime text:

Si-a ucis cel mai bun prieten din greseala, in urma unei dispute stupide

Din prieteni de o viata din judetul Iasi au ajuns, in timpul unei dispute care le-a intunecat mintile, in postura de criminal si victima. Oamenii isi ajutasera fiii sa-si ridice impreuna o casa, iar acum si-au aruncat vorbe grele de repros, pana cand unul a pus mana pe o piatra si l-a lovit mortal pe celalalt  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inainte de tragedie, cei doi barbati au baut impreuna o bere in curtea barului de langa casele lor. Din vorba in vorba, au ajuns sa discute si despre cat de mult si-au ajutat copiii in viata. Fiecare are cate trei si se mandreste cu realizarile lor.

Discutia s-a transformat curand intr-o competitie, mai ales cand a venit vorba despre casa pe care cei doi barbati au construit-o impreuna pentru doi dintre copiii lor. In toiul disputei, au inceput sa se imbranceasca, iar unul dintre ei a apucat o piatra si si-a lovit in cap adversarul.

Omul s-a prabusit si in cadere s-a lovit si de o banca de lemn si a murit pe loc.

Autorul, in varsta de 62 de ani, a fost internat pentru o expertiza medicala la Spitalul de Psihiatrie din Iasi. Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte si risca pana la 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu