marime text:

Si-a prins iubitul in pat cu fetita de 12 ani! Violurile durau de doi ani de zile!

Calvarul unei fetite de 12 ani din judetul Gorj s-a incheiat chiar de Ziua Copilului, cand politistii l-au arestat pe barbatul care a batjocorit-o in ultimii doi ani. Este chiar iubitul mamei sale. Toti trei au fost plecati in ultima perioada in strainatate si acolo s-ar fi petrecut abuzurile. Abia acum a iesit totul la iveala, cand mama fetitei si-a surprins iubitul in timp ce o viola.
Si-a prins iubitul in pat cu fetita de 12 ani! Violurile durau de doi ani de zile!

Cand si-a surprins iubitul in pat cu fetita de 12 ani, femeia a incremenit. A dat totul in vileag la politie si a incercat sa-i ajute pe oamenii legii sa faca un dosar puternic impotriva iubitului ei.

Anchetatorii i-au dat femeii o aparatura de interceptare a convorbirilor telefonice si din inregistrarile facute reiese clar ca intre barbat si copila de 12 ani a existat o legatura nepotrivita. Inarmati cu aceste probe, anchetatorii l-au pus sub
acuzare pe barbat.

Intr-un final, copila si-a deschis sufletul si i-a povestit mamei calvarul prin care a trecut in ultimii doi ani. Mai mult, medicii au supus-o la un consult amanuntit si au constatat ca si-a inceput viata sexuala in urma cu mult timp.

Barbatul in varsta de 32 de ani a fost retinut marti si prezentat in fata judecatorilor, cu propunerea de arestare preventiva pentru viol.

Rudele barbatului nu cred nici in ruptul capului ca a fost in stare de o asemenea grozavie.

Daca va fi gasit vinovat de viol, suspectul risca sa-si petreaca urmatorii 25 de ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu