marime text:

Si-a omorit violatorul si-acum risca 20 de ani de inchisoare!

"A vrut sa ma violeze si eu n-am facut decit sa-mi apar viata!" Aceasta-i marturia incredibila a unei femei de 56 de ani din judetul Vaslui, care l-a injunghiat mortal pe un adolescent.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cercetata in prezent pentru omor, femeia a fost lasata deocamdata in libertate. Asta tocmai pentru ca procurorii inclina sa-i dea dreptate, atunci cind spune ca a fost in legitima aparare. Ancheta este insa abia la inceput. Daca va fi gasita vinovata, de moartea tinarului, ea ar putea sta 20 de ani dupa gratii. Daca nu, va fi absolvita de orice vina.

In toiul noptii, in timp ce sotul femeii dormea tun, intr-o alta camera, baiatul de 17 ani, vecin cu cea care l-a omorit, a fortat usa.

A intrat in casa si a lovit-o cu pumnii pe femei, apoi ar fi incercat sa o violeze. Aceasta sustine ca ar fi aruncat in el cu un ciocan, dupa aceea a pus mina pe un cutit si l-ar fi lovit.

Baiatul a cazut in holul casei, iar femeia, care sustine ca nu si-ar fi dat seama ca e mort, a mers la parintii lui, ca sa-i anunte de necaz.

Le-ar fi batut in poarta, dar oamenii nu i-au raspuns si cind s-a intors acasa si a chemat ajutoare, era prea tirziu ca agresorul sa mai poata fi salvat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu