marime text:

Medicul din Timisoara si-a macelarit tatal de 74 de ani pentru ca avea amanta!

Cu o furie iesita din comun, un fost medic din Timisoara si-a macelarit tatal. Trupul batranului de 74 de ani a fost descoperit de vecini, care au auzit galagie pe scara si au iesit sa vada ce se intampla.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ingroziti, oamenii au sunat imediat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru batran.

Dupa ce si-a lasat tatal intr-o balta de sange pe casa scarii, fiul a intrat imediat in locuinta, unde a spalat cutitul de sange. In fata anchetatorilor insa nu a negat nimic

Se pare ca intre tata si fiu existau niste discutii mai vechi. Miercuri seara cearta ar fi inceput in apartamentul in care locuiau impreuna si a continuat pe casa scarii, unde fiul si-a lovit tatal pana l-a lasat fara suflare. Sotia victimei dormea cand s-a intamplat nenorocirea.

Medicii nu au mai avut cum sa-l ajute pe barbatul plin de lovituri de cutit.

Anchetatorii incearca sa stabileasca circumstantele exacte in care s-au petrecut faptele.  

Suspectul va fi supus unui control psihiatric pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant.  In functie de rezultat, barbatul ar putea ajunge intr-un spital de specialitate, unde sa fie tratat sub supraveghere, sau la inchisoare.
 
Barbatul care si-a ucis tatal fara mila a profesat ani de zile ca medic si terminase facultatea in 1989. Pentru o vreme, a lucrat chiar si in Germania, iar ulterior a lucrat ca medic de familie in tara.

Cei care l-au cunoscut spun ca avea tulburari afective si de comportament si nu era prima oara cand devenea agresiv sau facea scandal. Nu a fost niciodata casatorit si, din cauza bolii, nu a mai profesat de ani buni.

El va fi dus in fata judecatorilor de la Tribunalul Timis cu propunerea de arestare preventiva pentru omor deosebit de grav.

Vecinii tatalui sau spun ca batranul acesta ar fi avut o legatura extraconjugala pe care fiul sau i-ar fi reprosat-o de mai multa vreme si cred ca acesta a fost si motivul crimei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu