marime text:

Si-a omorat iubita in chinuri groaznice! Femeia a fost batuta cu o bata si o furca!

39 de ani, atat a apucat sa stea pe acest pamant o femeie din Harghita. Barbatul ei, de aceeasi varsta, a ucis-o intr-un mod infiorator, chiar daca imparteau de ani de zile si bune si rele. Si aveau si patru copii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Moartea femeii a fost violenta si desi aceasta fapta nu are nicio justificare, toata lumea se intreaba de ce. Barbatul nu a putut sau nu a fost in stare sa raspunda la aceasta intrebare. Sau a fost atat de beat, incat nu-si mai aminteste, pentru ca toate au plecat de la alcool.

Aflati la adunat de fan, barbatul a baut si a devenit din ce in ce mai agresiv. Toata  nebunia si furia pe care o simtea, beat fiind, si-a ravarsat-o asupra femeii. Pumnii nu au fost de ajuns, asa ca a continuat sa o bata pe femeie cu o bata, o furca si cand a cazut pe jos, a continuat sa o loveasca cu picioarele.

Cand a vazut ca nu mai misca, barbatul s-a dus in sat si a rugat pe cineva sa sune la ambulanta. Oamenii au sunat imediat si la politie, iar batausul a fost retinut pe loc si a primit si mandat de arestare preventiva. Este cercetat acum pentru omor deosebit de grav si risca detentie pe viata. Mai grav este ca cei patru copilasi pe care ii avea impreuna cu concubina sa vor creste singuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu