marime text:

Si-a omorat iubita cu doua lovituri de cutit, pentru ca avea obiceiul sa dispara de acasa cu zilele!

Gelozia e o boala grea. I-a ros sufletul unui barbat de 58 de ani, din Bihor, care si-a ucis in cele din urma iubita, cu doua lovituri de cutit in inima. Avea motive sa o banuiasca de infidelitate, spun cunoscutii lor, dar nu trebuia sa-i ia zilele.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi erau impreuna de cativa ani si stateau cu chirie intr-o casuta din localitatea Balaia. Doar barbatul lucra, iar femeia, spun vecinii, era gospodina, dar avea o meteahna: din cand in cand, disparea de acasa cate doua-trei zile. Toata lumea, inclusiv iubitul ei, banuieste ca se vedea cu alti barbati.

Omul a iertat-o pana acum, pentru ca o iubea - nu aveau copii si traia doar pentru ea. Miercuri noapte, insa, paharul i s-a umplut si dupa o cearta violenta, a lovit-o pe femeia de 45 de ani cu cutitul. Nu mai gasise in el puterea sa ierte.  Dimineata, si-a marturisit fapta in gura mare, la magazinul satesc, apoi a luat-o linistit pe jos, catre postul de politie din satul vecin, unde s-a predat. E impacat, spune el, cu soarta care il asteapta.

Oamenii care se aflau dimineata in magazin au ramas inarmuriti in fata unei marturii atat de socante. La inceput, oamenii au crezut ca barabtul a facut doar o gluma proasta, dar au vazut in ochii lui apoi ca nu e asa.

Barbatul de 58 de ani este cercetat acum pentru omor calificat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu