marime text:

Si-a macelarit sotia si apoi s-a sinucis cu acelasi cutit! Scenele de groaza s-au petrecut in fata copiilor

Saracia i-a luat mintile! Un barbat din Olt si-a omorat, miercuri noapte, sotia cu zeci de lovituri de cutit, dupa care si-a luat si el viata. Erau casatoriti de 17 ani si aveau doi baieti. In fata lor si-a incheiat barbatul socotelile cu viata.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nenorocirea s-a intamplat in comuna Ganeasa, langa Slatina. In casa cu cei doi soti se aflau si cei doi baieti ai lor, de 9 si 16 ani, care abia mersesera la culcare cand au auzit ca intre parintii lor incepe scandalul.

Apropiatii spun ca avusesera pana nu demult o casnicie fericita, dar femeia - de profesie invatatoare - a fost trimisa in somaj si nu se mai descurcau cu banii. Barbatul era sofer si abia reusea sa tina casa. Grijile i-au luat mintile si intr-un moment de furie a sarit cu cutitul pe femeie. Cand si-a dat seama ce a facut, si-a luat viata cu acelasi cutit.

Totul sub ochii copiilor, care au telefonat la 112 si apoi au fugit ingroziti la bunici. Si probabil doar cu ajutorul unui psiholog, vor reusi sa depaseasca o astfel de trauma.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu