marime text:

Si-a macelarit sotia cu 17 lovituri de cutit! De furia barbatului nu a scapat nici mama femeii ucise

Doi soti din judetul Braila au ajuns la o despartire sangeroasa. Erau oricum in proces de divort, dar gelozia i-a luat mintile barbatului de 49 de ani. Si-a ucis sotia cu 17 lovituri de cutit. De furia lui nu a scapat nici mama femeii.
Si-a macelarit sotia cu 17 lovituri de cutit! De furia barbatului nu a scapat nici mama femeii ucise

Cei doi soti erau impreuna de 28 de ani si la inceput au avut o viata frumoasa. Dar de doi ani incoace, de cand a ramas fara slujba, barbatul a devenit extrem de violent. In plus, a incepu sa-l roada si gelozia. Nu suporta sa o vada pe femeie plecand nici macar la serviciu si o banuia ca il insala.

A tot crezut probabil ca sotul ei, cu care avea doi copii, isi va reveni in momentul in care isi va gasi un loc de munca. S-a inselat amarnic pentru ca individul a devenit din ce in ce mai gelos, chiar daca se angajase si el intre timp. I-a ajuns la os tot chinul si la inceputul lunii aprilie femeia a intentat proces de divort. A continuat insa sa locuiasca sub acelasi acoperis cu sotul ei.

Luni seara, barbatul parca a innebunit: a pus mana pe cutit si a inceput sa-si loveasca nevasta. Nu s-a oprit pana cand nu a omorat-o.

Si mama femeii a fost aproape de moarte, pentru ca ginerele ei nu s-a dat inapoi cand femeia a intervenit sa-si apere fiica si a ranit-o si pe ea.

O vecina care a auzit strigatele disperate ale soacrei barbatului a venit intr-un suflet spre casa groazei. La poarta s-a intalnit chiar cu barbatul, care era plin de sange.

In scurt timp, politistii s-au trezit cu barbatul la post. Era plin de sange si le-a spus ca a scos cutitul in fata celor doua femei pentru a se apara de ele. Examenul medico-legal a aratat insa ca barbatul si-a injunghiat sotia de 17 ori.

Barbatul a fost arestat preventiv pentru de omor calificat. Risca sa-si petreaca urmatorii 25 de ani dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu