marime text:

Si-a instalat camera de supraveghere la timp, ca sa vada cum cineva ii da foc la masina!

Cu o paguba insemnata s-a ales un barbat din Galati, care s-a trezit miercuri noapte cu masina in flacari, chiar in fata curtii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul isi instalase o camera de supraveghere, ca sa vada cine ii da tarcoale casei si in imaginile surprinse se vede clar ca cineva i-a vrut raul si i-a aprins autoturismul.

Barbatul a iesit din casa impreuna cu socrul sau, alertati de zgomotele ciudate facute de masina care ardea. Au sunat la pompieri, dar pana sa ajunga ajutoarele, din masina nu mai era aproape nimic.

Desi au vizionat de mai multe ori imaginile surprinse de camera de supraveghere, politistii nu pot spune inca despre cine este vorba. In imagini se vede clar cum un individ se apropie de autoturism, il stropeste, cel mai probabil cu benzina si apoi ii da foc. Masina s-a aprins imediat, iar incendiatorul s-a pierdut in noapte.

Proprietarul masinii le-a declarat politistilor ca nu are dusmani si nici nu s-a certat cu cineva in ultima vreme, asa ca nu banuieste cine ar putea fi faptasul. Daca va fi identificat, el va fi cercetat pentru distrugere.

Masina nu era noua, e drept, si nu valora mai mult de 2.500 de euro, dar proprietarul nu va recupera nimic, pentru ca nu avea asigurare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu