marime text:

Si-a injunghiat fiul, pentru ca nu e destul de barbat!

Nemultumit ca fiul sau nu este destul de barbat la cei 26 de ani ai sai si ca mai sta inca agatat de fusta mamei, un barbat din judetul Alba s-a apucat sa-i reproseze toate aceste lucruri, insa cearta a degenerat si baiatul a ajuns in stare critica la spital, injunghiat de parintele sau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In mod normal, cei doi se intelegeau destul de bine, insa pe tata il rodea pe dinauntru faptul ca fiul sau nu se maturizase suficient. Desi avea serviciu si aducea bani in casa, nu reusea sa se desprinda de parinti si sa-si faca un rost al lui in viata.

Aceste nemultumiri ieseau insa la iveala abia la un pahar de bautura. La ultima cearta, baiatul si-a imbrancit tatal, ca sa-i arate ca poate sa-l puna la punct macar cu forta, dar barbatul nu s-a lasat si i-a raspuns cu o lovitura de cutit. Medicii au reusit sa il stabilizeze cu greu pe tanar, in timp ce tatal lui a fost luat de politie in catuse.

Judecatorii au decis sa emita pe numele suspectului un mandat de arestare pentru 29 de zile. Ajuns dupa gratii, barbatul isi regreta fapta si spera doar ca fiul sau se va face bine, chiar daca nu il va putea ierta vreodata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu