marime text:

Si-a injunghiat copilul in INIMA si s-a sinucis!

Nimeni nu stie ce-a fost in mintea unui barbat de 67 de ani din Reghin, care si-a ucis copilul, un baiat firav de 13 ani apoi si-a luat viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Crima a fost descoperita de un adolescent de 17 ani, fratele mai mare al copilului ucis. Cel mic zacea plin de sange pe o canapea, iar tatal sau pe jos, si el fara suflare. Baiatul a fugit imediat la vecini dupa ajutor.

Barbatul in varsta de 67 de ani divortase in urma cu un an de sotia lui, asistent medical. Stabilisera ca baiatul cel mic sa ramana la mama, iar cel mare la el. In acest week-end, copilul de 13 ani venise in vizita la tatal lui. De ieri, vecinii nu au mai vazut pe nimeni iesind din casa.

La un moment, unul dintre ei a mers pina la geamul casei si a vazut sange pe perdea. Atunci l-a chemat pe fiul cel mare sa vada ce s-a intimplat.

Criminalistii au gasit sange in toata casa, de la parter pina la etaj, acolo unde s-a produs crima. Tatal si-a ucis copilul cu trei lovituri de cutit in zona inimii, dupa care s-a sinucis, cred anchetatorii, care au constatat ca baiatul s-a luptat pentru viata lui.

Prima ipoteza ar fi ca barbatul ar fi suferit o depresie dupa divort.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu