marime text:

Si-a injunghiat colegul, de teama ca unul dintre ei va fi concediat!

Din prieteni buni, doi ciobani din judetul Iasi au ajuns dusmani de moarte. Fiecare voia sa-l vada pe celalalt plecat de la stana la care lucrau si pentru ca nu s-au inteles cu vorba buna, unul dintre ei l-a injunghiat pe celalalt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima, de 37 de ani, a ajuns la spital cu trei rani adanci, in zona abdominala. Doctorii s-au crucit cand l-au vazut plin de sange. L-au bagat imediat in operatie si au reusit sa-l salveze, pentru moment. Raman insa rezervati in privinta sanselor lui de vindecare, din cauza profunzimii ranii si a posibilelor complicatii.

Atat victima, cat si agresorul, de 64 de ani, se temeau ca in saptamanile urmatoare, unul dintre ei va fi concediat, pentru ca proprietarul stanei nu va avea nevoie de doi ciobani peste iarna. Asa ca fiecare incerca sa-l faca pe celalalt sa plece de bunavoie acasa. Se certau si se tachinau de la orice fleac.

Ultima data, tanarul i-a reprosat colegului sau ca nu stie sa umble cu caruta de la stana. Cum ambii barbati erau infierbantati de alcool, pana la varsare de sange n-a mai fost decat un pas.

Ironia face ca proprietarul stanii spune acum ca nici prin gand nu-i trecea sa renunte la vreunul dintre cei doi ciobani.

Pentru tentativa de omor, ciobanul ar putea sa-si petreaca batranetile in inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu