marime text:

Si-a injunghiat bunicul, a vrut sa-si inece fratele, iar acum a incercat sa-si VIOLEZE mama!

In teroarea propriei sale familii s-a transformat un tanar de 26 de ani, din Braila, care a incercat acum sa-si violeze mama. Acesta e doar varful icebergului, spun rudele sale ingrozite, care ii pun in carca pana si moartea bunicului sau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ar fi vrut sa-si inece si fratele, completeaza oamenii ingroziti, care nu vor acum decat sa-l vada inchis departe de ei.

Tanarul este surdo mut si de cativa ani, comportamentul lui a devenit extrem de violent. Pana de curand, a locuit cu bunicul sau, la Roman, insa in urma unui conflict, l-a injunghiat pe batran in gat, iar la doua luni dupa aceea, omul a murit. Politistii nu au putut proba ca este vorba de o crima.

Dupa nefericita intamplare, agresorul s-a mutat in casa mamei sale in Braila, insa nici aici nu s-a cumintit. Rudele spun ca isi lovea deseori mama sau pe fratele mai mic, iar ultima dat a incercat sa o violeze pe femeie.

Victima povesteste ca, in timp ce se lupta cu fiul ei, a cazut din pat si doar asa a reusit sa scape din mainile lui. De frica fiului, femeia ajunsese sa tina toate cutitele din casa ascunse. Mai ales dupa incindentul cu bunicul lui.

Iubitul femeii descrie si el ingrozit scena in care tanarul a incercat sa-si inece fratele de 9 ani.

Vecinii sunt si ei terorizati.

Politistii il cerceteaza acum pe tanar, dar deocamdata l-au lasat pe mana medicilor, pentru ca nu au avut cu cine vorbi.

Daca se va stabili ca a avut discernamant cand a comis ultimul atac, barbatul risca intre 3 si 10 ani de inchisoare. Altfel poate ramane inchis intr-o institutie specializata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu