marime text:

Si-a incenat spargerea masinii, dar nu si-a dat seama ca este filmat de camere de supraveghere

Un caz ciudat au avut de rezolvat politistii din Cluj, care au primit plangerea unui om de afaceri ca i s-ar fi spart masina si i s-au furat documente importante.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-un final au aflat ca tocmai el a pus la cale totul, pentru ca a vrut sa faca disparute actele pline de nereguli ale firmei sale si s-a gandit sa faca scena cat mai credibila.

Barbatul a depus plangerea la politie in 14 februarie. Ce n-a stiut este ca cimitirul unde isi parcase autoturismul de lux este dotat cu camere de supraveghere, iar acestea l-au filmat devastandu-si singur autoturismul.

Pe imagini se mai observa cum, dupa cateva minute de incercari nereusite, cei doi se urca fiecare in masina lui, ies din raza camerelor, apoi revin, de data aceasta cu geamul autoturismului de lux spart.

Proprietarul BMW-ului lasa apoi masina  parcata pe alee si pleaca impreuna cu prietenul sau, probabil spre politie, unde a reclamat spargerea si disparitia asa-ziselor documente. El este cercetat acum pentru fals in declaratii, iar prietenul sau pentru complicitate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu