marime text:

Si-a gasit buldozerul furat, cu ajutorul camerelor de supraveghere!

Camerele de supraveghere care au impanzit soselele de la noi l-au ajutat pe un babrat din Maramures sa-si gaseasca buldozerul furat. Era tocami in Bistrita Nasaud, dar pe tot parcursul drumului a fost filmat de ochii electronici care l-au dus pe pagubit direct la el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Buldozerul a disparut fara urma dintr-o cariera de piatra, unde barbatul, patron de firma de constructii, efectua o lucrare. Disperat, i-a intrebat pe toti localnicii din zona daca nu l-au vazut,  insa nimeni nu l-a putut ajuta cu vreo informatie utila.

Brusc, i-a venit ideea ca hotii nu puteau sa-l transporte decat pe drum, asa ca a dat de o cunostinta care amplasase o camera de supraveghere cu vedere la sosea. Vizionind imaginile din ultimele zile, a dat cu ochii si de buldozerul lui: se afla pe trailerul unui TIR, iar in cabina a zarit doi indivizi cu veste reflectorizante, aidoma celor pe care le poarta lucratorii de la drumuri.

Cu ajutorul altor camere de supraveghere, barbatul a reusit sa refaca traseul hotilor si si-a gasit utilajul la un centru de colectare a fierului vechi din Bistrita Nasaud. Fusese dezmembrat si vandut cu 13.000 de lei. Buldozerul valora insa 15.000 de euro si nu avea asigurare pe el. Acum, omul asteapta ca macar ca politistii sa-I prinda pe hoti, daca paguba nu si-o mai poate recupera.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu