marime text:

Si-a EUTANASIAT sotul cu sabia, ciocanul si perna! Crima violenta in Capitala!

O crima teribila a ingrozit opinia publica din Bucuresti. Doi soti, casatoriti de peste 30 de ani, si-au sfarsit casnicia intr-un mod cumplit. Acum doua zile, femeie a decis sa-i curme suferinta sotului ei de 73 de ani, care era bolnav grav si imobilizat la pat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia a incercat sa-si asasineze sotul prin mai multe metode. Prima data l-a lovit cu un ciocan, dar cand a vazut ca sotul traia, a folosit o sabie gasita in apartament. Nici asta nu i-a adus sfarsitul barbatului. In cele din urma, femeia a reusit sa-si ucida sotul sufocandu-l cu o perna.
 
Timp de doua zile femeia a stat in apartament cu sotul pe care il omorase. Toata grozavia a fost descoperita de fiul barbatului din prima casatorie, care venea din cand in cand sa-i mai ajute. Femeia a recunoscut ca ea l-a ucis si a fost chemata politia.
 
In fata anchetatorilor, femeia a venit cu o explicatie naucitoare; a spus ca s-a gandit la eutanasie si a vrut sa-i curme suferinta indelungata a sotului ei.
 
Anchetatorii au gasit in apartament armele crimei: ciocanul, sabia si perna. Politistii care ocupa de caz se declara socati. Este greu de inteles cum cineva fragil, care abia se misca, a fost capabil de una ca asta.

Victima cazuse la pat de ani de zile. Barbatul era paralizat. In tot acest timp, partenera lui l-a ingrijit ca pe un copil mic, pana cand, cel mai probabil, a cedat.
 
Femeia a fost retinuta si va fi prezentata la instanta pentru arestare pentru omor calificat, daca nu sunt intrunite suficiente probe pentru a fi acuzata de omor deosebit de grav. Ea va fi supusa si unui control psihiatric, pentru a se stabili daca este in deplinatatea facultatilor mintale.
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu***** (2010-09-16 10:19:55)
POŢI SĂ FACI BANI UŞOR REPEDE ŞI LEGAL! Nu este nici o glumă,crede-mă! Depinde numai de tine dacă vrei să citeşti acest articol sau nu, eu nu pot spune decât ca 10 minute de citit iţi pot schimba viaţa, depinde numai de tine. “POŢI FACE BANI UŞOR ŞI REPEDE” Crede-mă: am încercat toate metodele posibile (şi legale).Aceasta este cea mai UŞOARĂ şi mai RAPIDĂ cale. Poţi să faci o grămadă de bani, repede şi legal. ( w w w . b a n i i n p l i c . l x . r o )
raspunde »