marime text:

Si-a EUTANASIAT sotul cu sabia, ciocanul si perna! Crima violenta in Capitala!

O crima teribila a ingrozit opinia publica din Bucuresti. Doi soti, casatoriti de peste 30 de ani, si-au sfarsit casnicia intr-un mod cumplit. Acum doua zile, femeie a decis sa-i curme suferinta sotului ei de 73 de ani, care era bolnav grav si imobilizat la pat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia a incercat sa-si asasineze sotul prin mai multe metode. Prima data l-a lovit cu un ciocan, dar cand a vazut ca sotul traia, a folosit o sabie gasita in apartament. Nici asta nu i-a adus sfarsitul barbatului. In cele din urma, femeia a reusit sa-si ucida sotul sufocandu-l cu o perna.
 
Timp de doua zile femeia a stat in apartament cu sotul pe care il omorase. Toata grozavia a fost descoperita de fiul barbatului din prima casatorie, care venea din cand in cand sa-i mai ajute. Femeia a recunoscut ca ea l-a ucis si a fost chemata politia.
 
In fata anchetatorilor, femeia a venit cu o explicatie naucitoare; a spus ca s-a gandit la eutanasie si a vrut sa-i curme suferinta indelungata a sotului ei.
 
Anchetatorii au gasit in apartament armele crimei: ciocanul, sabia si perna. Politistii care ocupa de caz se declara socati. Este greu de inteles cum cineva fragil, care abia se misca, a fost capabil de una ca asta.

Victima cazuse la pat de ani de zile. Barbatul era paralizat. In tot acest timp, partenera lui l-a ingrijit ca pe un copil mic, pana cand, cel mai probabil, a cedat.
 
Femeia a fost retinuta si va fi prezentata la instanta pentru arestare pentru omor calificat, daca nu sunt intrunite suficiente probe pentru a fi acuzata de omor deosebit de grav. Ea va fi supusa si unui control psihiatric, pentru a se stabili daca este in deplinatatea facultatilor mintale.
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu