marime text:

Si-a batut cu salbaticie calul, pentru ca a cazut pe gheata si nu se mai putea ridica!

Imagini barbare la Ploiesti, unde o iapa care alunecase pe gheata si nu se mai putea ridica a fost batuta cu salbaticie de stapanul ei. Au salvat-o de la moarte sigura cei care au iesit din case si l-au potolit pe proprietar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au chemat Politia si medici veterinari, iar pana sa ajunga ajutoarele, oameni milosi au incalzit animalul si i-au dat sa manance, ca sa prinda puteri.

Slaba doar piele si os, iapa Doinita a fost lovita cu bata de stapan. Barbatul si-a iesit din minti cand calul nu s-a mai putut ridica, povestesc martorii, cutremurati.

In jurul calului care tremura si de frig, si din cauza socului, s-au adunat mai multi oameni cu suflet. L-au acoperit cu paturi, i-au facut masaj ca sa-i puna sangele in miscare si i-au dat sa manance. Bietul animal era lihnit: a mancat patru paini si un kilogram de mere.

Stapanul Doinitei neaga tot: spune ca doar a atins-o putin, s-o incurajeze.

Veterinarii de la Zoo i-au pus perfuzii Doinitei, doar-doar isi va mai veni in puteri. Se gandeau chiar sa o ia ei in grija.

Politia, sesizata de maltratarea calului, va incepe o ancheta. Legea pentru protectia animalelor il poate pedepsi pe proprietar cu inchisoare de pana la 3 ani sau cu amenda penala de pana la 10.000 lei si confiscarea calului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu