marime text:

Sergiu Bahaian, condamnat la 26 de ani de inchisoare, pentru cele patru crime comandate!

Sergiu Bahaian a fost condamnat la 26 de ani de inchisoare, iar unul dintre complicii sai, Valentin Slepac, la detentie pe viata, in dosarul in care sunt acuzati, alaturi de alte persoane, pentru inselaciune, omor, instigare la omor calificat si fals, a decis Tribunalul Ialomita.
Sergiu Bahaian, condamnat la 26 de ani de inchisoare, pentru cele patru crime comandate!

Decizia Tribunalului Ialomita poate fi atacata cu apel.

In acest proces, Sergiu Bahaian este judecat, alaturi de alte 13 persoane, pentru inselaciune, omor, instigare la omor calificat, fals in inscrisuri, precum si fals privind identitatatea. Cei 14 au fost trimisi in judecata, la inceputul lunii noiembrie 2010, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Ialomita.

Procurorii au stabilit ca, in perioada noiembrie 2006 - aprilie 2007, Sergiu Bahaian si Valentin Slepac au initiat un grup infractional organizat, la care ulterior au aderat si alte persoane, in scopul de a obtine, in mod ilicit, beneficii materiale importante prin fraudarea mai multor societati comerciale, cu ocazia incheierii si executarii unor contracte, prin emiterea de file CEC sau bilete la ordin fara acoperire, in numele unor societati fictive.

Procurorii au retinut si faptul ca inculpatii Valentin Slepac si Nicolae Mirsu, instigati de Bahaian, l-au ucis pe Lucian Cernat aruncandu-l in Dunare de pe podul rutier care traverseaza bratul Dunarea Veche, dupa ce l-au obligat sa bea alcool, ajungand astfel in imposibilitate de a se apara.

Lucian Cernat a fost ucis in anul 2006, fiind aruncat in Dunare de pe podul rutier de la Cernavoda, dupa ce initial a fost sedat si adus in stare de ebrietate. Emil Leonte a fost omorat in anul 2008, cu mai multe lovituri de ciocan in cap, cadavrul acestuia fiind aruncat in canalul Dunare-Marea Neagra. Ionel Ulezu a fost omorat tot in anul 2008, fiind ingropat de viu dupa ce fost sedat si adus in stare de ebrietate. Cadavrul sau a fost gasit intr-o curte din satul Magura, comuna Cerchezu, judetul Constanta, intr-o groapa de aproximativ doi metri adancime, sub o placa de beton deasupra careia era construit un WC. Petrica Captalan a fost omorat in 2008, dupa ce a fost lovit in cap cu o bata si ingropat imediat intr-o groapa, la aproximativ un metru adancime, deasupra cadavrului fiind pusa o placa din beton astupata cu pamant.

Valentin Slepac si Adrian Grigoras au recunoscut faptele comise si au sustinut ca au comis crimele la initiativa lui Sergiu Bahaian, fiindu-le frica de acesta, potrivit anchetatorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu