marime text:

Interlopul Serghei Gorbunov, condamnat la 16 ani de inchisoare!

Temutul interlop Serghei Gorbunov a fost condamnat luni la 16 de ani de inchisoare, pentru ca a atacat un patron de casa de schimb valutar din Deva si i-a furat 65.000 de lei. Numele lui se leaga si de jaful urmat de dubla crima, din Brasov. A fost primul suspect pe lista politistilor, intr-un caz care n-a fost rezolvat nici acum.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Serghei Gorbunov se declara nevinovat si spune ca ca proba ADN pe baza careia a fost condamnat fost "contrafacuta", pentru ca anchetatorii sa rezolve un caz cu autor necunoscut.

Cu toate ca aproape nu exista infractiune cu violenta de care sa nu fi fost acuzat, basarabeanul se arata revoltat de modul in care a fost anchetat si in cazul atacului armat de la casa de schimb valutar din Brasov, in timpul caruia doi oameni au fost impuscati mortal si altul ranit grav.

Gorbunov a fost suspect principal atunci, dar anchetatorii n-au avut destule probe impotriva lui si pana la urma, l-au pastrat in dosar doar ca martor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu