marime text:

Coincidenta greu de inteles - a disparut in aceeasi zi in care s-a spanzurat seful sau!

Destinul i-a prins ca intr-o plasa de paianjen pe doi barbati din Caras Severin. Lucrau la aceeasi firma - unul muncitor, celalalt patron. De primul nu se mai stie nimic din ziua in care s-a sinucis cel de-al doilea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Curios este ca inainte de tragedie s-au intalnit pentru o discutie legata de bani.

Politistii au gasit pe o strada laturalnica masina lui Petre Martinovici.Autoturismul avea cheile in contact, insa nici urma de proprietar.

Seria neagra a evenimentelor s-a amplificat dupa ce criminalistii au inteles ca omul a disparut in 17 martie. Coincidenta sau nu, patronul sau avea sa se spanzure chiar in acea zi.

Cei doi au vorbit la telefon, iar Martinovici primise vestea ca urma sa isi incaseze in sfarsit salariul pe ultimele luni.

Politistilor le este greu sa spuna daca barbatii s-au vazut cu adevarat si daca intre ei a aparut o disputa care ar fi putut sa degenereze. Stiu insa ca omul de afaceri Costel Pacionel avea mari probleme financiare.

Luase credite mari de la banca, insa firma sa mergea prost. Vecinii sustin si ca fiul cel mic al patronului ar avea patima jocului de carti si ar fi pierdut munti de bani, spre disperarea tatalui.

Costel Pacionel a luat cu el secretul in mormant. Insa rudele Petru Martinovici nu au liniste si se tem ca omul a fost ucis.

In ziua disparitiei, Petre Martinovici era imbracat intr-un trening de culoare neagra. Barbatul are 1,80 metri inaltime, 90 de kilograme, par tuns scurt si ochi caprui.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu