marime text:

Seful Directiei Domenii Portuare Constanta, retinut de procurorii anticoruptie

Eugen Bogatu este acuzat de favorizarea libanezului Said Baaklini, cercetat pentru restituire nelegala de TVA de 60 de milioane de euro, in dosarul UCM Resita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii l-au audiat toata ziua pe Bogatu, iar duminica seara procurorii anticoruptie au luat impotriva lui masura retinerii pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.
 
Potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul APM Constanta, redactata in septembrie 2010, Eugen Bogatu detine in coproprietate 10 terenuri, 8 imobile si un autoturism de lux cumparat in 2008.
 

Infractorul pe care Bogatu l-ar fi ajutat sa iasa din tara este libanezul Said Baaklini, arestat preventiv pentru o restituire ilegala de TVA de 60 de milioane de euro, dupa ce UCM Resita i-a vandut patru motoare nefunctionale, aflate pe stoc de peste 20 de ani, la un pret de 50 de ori mai mare. Baaklini a fost prins in baza unui mandat european de arestare si adus in tara din Bulgaria.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu