marime text:

Sef SRI, trimis in judecata, fiind acuzat ca a sprijint un grup de crima organizata!

Romanii au atins culmea spionajului. Seful serviciului de Informatii Alba a fost la randul sau interceptat. Anchetatorii l-au suspectat ca ajuta un grup de crima organizata sa fure si sa vanda utilaje agricole de peste 4 milioane si jumatate de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fostul sef al SRI, Ioan Tarnu, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, alaturi de 31 de persoane, printre care si un politist de la Crima Organizata.

Directorul SRI ar fi trebuit sa-si sprijine colegii de la Crima Organizata si sa-i infomeze despre activitatea retelei de hoti. In realitate, ii sfatuia cum sa scape nepedepsiti. Nu s-a gandit ca toate indicatiile pe care el le dadea prin telefon erau interceptate de anchetatori.

Procurorii spun ca din discutiile purtate intre membrii gruparii se intelege ca Ioan Tarnu ar fi stiut foarte bine ca cei care ii cereau ajutorul erau implicati in furtul mai multor tractoare si utilaje agricole.

Toti membrii gruparii, inclusiv locotenent colonelul Ioan Tarnu au fost trimisi in judecata pentru furt calificat si aderare la un grup de crima organizata. Procurorii sustin ca hotii pe care i-ar fi ajutat Tarnu aduceau utilajele in Romania, le schimbau seriile si pe baza unor acte false le vindeau la jumatate de pret. Paguba este estimata  la 4,5 milioane de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu