marime text:

Secretarul unei primarii arestat pentru ca a luat mita pentru a elibera documente false

Secretarul unei primarii din judetul Dolj a ajuns in arestul politiei dupa ce a luat mita 1.000 de euro pentu intocmirea unor acte false.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a eliberat cel putin trei adeverinte unor persoane din care rezulta ca acestea ar fi lucrat la CAP-ul din localitate mai multi ani. Cazul a ajuns la urechile politistilor care l-au incatusat.

Omul a fost retinut aseara in urma unui flagrant realizat ca la carte. Politistii au inregistrat momentul in care functionarul a primit banii cu ajutorul unor camere de luat vederi instalate in sediul primariei.

In pragul pensionarii, oamenii ar fi trebuit sa foloseasca aceste adeverinte pentru a obtine o pensie mai mare decat cea care in mod normal li s-ar fi cuvenit. Lucrurile s-ar fi petrecut intocmai daca secretarul primariei nu ar fi fost denuntat de catre unul dintre beneficiarii adeverintei. Acesta si-a dat seama ca daca va folosi actul fals, va comite o ilegalitate, asa ca l-a dat pe barbat pe mainile procurorilor.

Anchetatorii verifica acum toate dosarele de pensionare din localitate pentru a constata daca nu cumva secretarul a mai ajutat si alte persoane sa obtina pensii mai mari. Daca va fi gasit vinovat pentru luare de mita si fals intelectual, functionarul
risca sa-si petreaca urmatorii sapte ani dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu