marime text:

Se zbate intre viata si moarte dupa ce un vecin i-a CRAPAT capul cu TOPORUL!

Un incident petrecut intr-un bar din judetul Maramures l-a adus pe un baiat de 18 ani la un pas de moarte, dupa ce a fost lovit in cap de un topor. Pana aici, lucrurile sunt clare, dar s-au complicat atunci cand politistii au incercat sa afle amanunte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Deocamdata, il cerceteaza pe un vecin de-al tanarului pentru vatamare corporala, desi multi dintre martori au sarit in apararea barbatului de 41 de ani, jurand ca totul ar fi fost de fapt doar un accident nefericit.

Tanarul de 18 ani si barbatul de 41 erau amandoi in barul din sat. Unii dintre martori spun ca cel mai in varsta se juca sculptand o grinda din local, iar capatul de metal al securii i-ar fi sarit accidental in cap baiatului.

Exista si marturii care spun ca victima s-ar fi certat de fapt cu barbatul de 41 de ani, iar acesta l-ar fi lovit intentionat cu toporul.

Acum, tanarul de 18 ani este in stare grava la spitalul din Sighetu Marmatiei. Tot acolo a ajuns si agresorul sau, care va fi supus unei expertize psihiatrice. Abia apoi, politistii vor putea face incadrarea juridica a faptei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu